opdrachtgevers over…

 

“Het werk van Tamar is helemaal van deze tijd! Ze weet steeds weer de kijker en lezer te inspireren met haar eigen touch. Beeld en tekst vormen samen een geheel. Een lust voor het oog. ”

 

Mariska Budding

Uitgever bij Kluitman, voorheen uitgever bij Pimento

_________________________________

 

 

“‘Werk is theater’ maakt gebruik van theater om veranderingen in het bedrijfsleven te introduceren. En met zo’n concept moet je uitingen naar je klanten hebben die precies raken. Niet te theatraal, niet te ludiek en niet te serieus. We weten wat we niet willen. Maar wat is het dan wel? Vaak bedenken we een folder of uitnodiging zelf omdat we onszelf creatief vinden, maar dat ziet er al vaak aandoenlijk uit. Als redder in nood mailen we ons idee eigenlijk altijd naar Tamer de Klijn en zij komt met een PDF terug waarin je helemaal verrast raakt door haar creativiteit en frisheid terwijl je gelijk weet dat het beproeft is. Je ziet de professional aan het werk. Met gerust hart en plezier stuur ik onze uitingen door Tamar gemaakt de deur uit. Een aanrader….”

 

Ad Heessels,

Directeur Werk is theater

_________________________________

 

 

“Tamar is een kei in het bedenken van omslagen voor tieners en jongvolwassenen. Ze is erg creatief, leeft zich heel goed in in het type boek en de lezer daarvan.  Ze komt vervolgens met minstens vijf voorstellen en daar zit altijd wel iets tussen dat een aanknopingspunt biedt om verder uit te bouwen.  Als ik er zo over nadenk hebben we nog nooit een omslag gemaakt dat niet het predicaat ‘wow’ heeft gekregen.

Daarnaast is Tamar een hele fijne en lieve persoon, die tegelijkertijd zakelijk blijft, een hele goede combinatie. Als ze een avondje door moet gaan omdat iets af móet (meestal door onze slechte planning…) doet ze dat gewoon. Als het aan onze uitgeverij ligt, gaan we nog heel veel projecten samen doen.”

 

Wilma Seijbel

Acquirerend redacteur uitgeverij Callenbach

_________________________________

 

 

“Tamar is creatief en zit vol goede ideeën. Ze weet precies wat onze doelgroep – kinderen en jongeren – aanspreekt en ze weet vorm en functie op speelse wijze te combineren.”

 

Hannerlie Modderman
Acquirerend redacteur  Moon | Pimento | Carry Slee

_________________________________

 

 

 ”Tamar en ik hebben inmiddels al een mooie collectie boeken samen gemaakt waaronder de serie van Funny en De Hockeymeiden. Als wij een nieuw project samen beginnen bespreken wij altijd hoe het ongeveer moet gaan worden. Ik lever mijn illustratie werk in bij Tamar en ook al heb ik een idee hoe het gaat worden word ik altijd bijzonder verrast door het eindresultaat! Tamar weet er altijd weer een prachtig geheel van te maken. Door haar goede inlevingsvermogen van de doelgroep weet Tamar de boeken een frisse, moderne uitstraling te geven. Daarnaast kan Tamar zo goed een boek spannend of “gezellig” maken door haar keuzes van lettertypes en originele elementjes.

Naast dit is het fijn werken met Tamar, ze staat altijd open voor suggesties en streeft er naar om vernieuwd te zijn. Dit doet ze met een hoop humor en vrolijkheid wat natuurlijk een samenwerking altijd leuk maakt!”

 

Kristel Steenbergen

Illustrator